Той твърди, че загубва контрол над колата и тя излиза

Той твърди, че загубва контрол над колата и тя излиза ...

Жестока Катастрофа! Обявиха Мъж За Мъртъв, Но Той Се Върна От Ония Свят. Срещнал Се Е С Него! Това, Което Разказа Ни Спря Тока!.


Той твърди, че загубва контрол над колата и тя излиза от пътя. Колата се удря в камион, който кара дърва. Едно от тях пада върху колата.

„Видях как голямо дърво лети към предното стъкло на  колата. Започнах да мисля как ще умра и да треперя. Тресях се целия. Усетих как напускам тялото си. Беше много тъмно, но аз бях наистина спокоен”, казва Пол О.

Той обяснява, че има чувството, че е в друго измерение и неговата първа мисъл била: „Мъртъв ли съм? Това не може да е истина”. След това се появява бяла светлина, която се движи заедно с него.

Пол О. описва случилото се на фондация за научни изследвания малко след като се възстановява от преживения шок.

„Тогава чух глас от светлината. Той беше доста авторитарен и заповеднически, но не плашещ”, спомня си Пол.

По думите му, в същия момент, отново се озовал в колата.

„Разбрах, че гласът, който чух, е на Исус Христос”, казва той.

Дали Пол е разговарял с Исус Христос все още никой не може да каже. Той не е първият, нито ще е последният, който твърди, че е видял светлината и че е разговарял с Христос.

Мъртвец разговаря с Исус Христос след катастрофа, пише Разкрития.ком

Все още няма точни изследвания какво става с нас след смъртта ни. Но най-нови изследвания разкриват, че човек може да схване собствената си смърт, защото умът и съзнанието продължават да функционират още няколко минути след това.

Източник: bradva.bg