Той твърди, че загубва контрол над колата и тя излиза

...
Той твърди, че загубва контрол над колата и тя излиза
Коментари Харесай

Жестока Катастрофа! Обявиха Мъж За Мъртъв, Но Той Се Върна От Ония Свят. Срещнал Се Е С Него! Това, Което Разказа Ни Спря Тока!

Той твърди, че изгубва надзор над колата и тя излиза от пътя. Колата се удря в камион, който кара дърва. Едно от тях пада върху колата.

„ Видях по какъв начин огромно дърво лети към предното стъкло на колата. Започнах да мисля по какъв начин ще умра и да трептя. Тресях се целия. Усетих по какъв начин напущам тялото си. Беше доста мрачно, само че аз бях в действителност спокоен ”, споделя Пол О.

Той изяснява, че има възприятието, че е в друго измерение и неговата първа мисъл била: „ Мъртъв ли съм? Това не може да е истина ”. След това се появява бяла светлина, която се движи дружно с него.

Пол О. разказва случилото се на фондация за научни проучвания малко откакто се възвръща от преживения потрес.

„ Тогава чух глас от светлината. Той беше много властнически и повелителен, само че не плашещ ”, спомня си Пол.

По думите му, в същия миг, още веднъж се озовал в колата.

„ Разбрах, че гласът, който чух, е на Исус Христос ”, споделя той.

Дали Пол е разговарял с Исус Христос към момента никой не може да каже. Той не е първият, нито ще е последният, който твърди, че е видял светлината и че е разговарял с Христос.

Мъртвец беседва с Исус Христос след злополука, написа Разкрития.ком

Все още няма точни проучвания какво става с нас след гибелта ни. Но най-нови проучвания разкриват, че човек може да схване личната си гибел, тъй като мозъкът и съзнанието не престават да действат още няколко минути по-късно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР