Той твърди, че властите са укрили показания от свидетели, които

...
Той твърди, че властите са укрили показания от свидетели, които
Коментари Харесай

Братовчед на Кенеди съди град Кънектикът, след като прекара 10 години в затвора за неправомерно осъждане

Той твърди, че управляващите са укрили показания от очевидци, които споделят, че други двама мъже са били в квартала на госпожа Моксли в нощта на убийството й.

Ответниците по делото „ знаеха, че има други по-вероятни обвинени и че няма евентуална причина да арестуват и/или поддържат наказателно гонене против ищеца (Skakel), само че продължиха да го вършат съзнателно и злонамерено, с цел да осъдят „ Братовчед Кенеди “, се твърди в желае.

Г-жа Моксли, която живееше насреща на семейство Скакел в богатия Гринуич, беше открита мъртва в задния двор на фамилията си през 1975 година, откакто беше пребита до гибел с голф клуб от вкъщи на семейство Скакел.

Г-н Скейк е задържан за първи път във връзка със гибелта на госпожа Моксли през 2000 година, преди да бъде приет за отговорен и наказан на 20 години до пожизнен затвор през 2002 година

Въпреки това, той беше освободен от пандиза през 2013 година, откакто арбитър анулира присъдата му, когато беше открито, че остарелият му юрист не съумя да го предст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР