Той твърди, че Третият райх е направил успешен тест за

...
Той твърди, че Третият райх е направил успешен тест за
Коментари Харесай

Разсекретиха Документи На Цру: Нацистите Са Разработвали Летящи Чинии!

Той твърди, че Третият райх е направил сполучлив тест за своята " летяща паница " на Свети Валентин 1945 година в Прага. Само няколко месеца по-късно в града влиза Червената войска.

Според инженера, чинията е достигнала височина от 12 400 метра за 3 минути със скорост от 1370 километра в час. Клайн е уверен, че апаратът е имал благоприятни условия да доближи 2500 километра в час-три ъпти повече от скоростта на звука. За сравнение-апаратът на германците е два пъти по-бърз от изтребителя пето потомство F-35 на Съединени американски щати. Чинията е можела да излетява отвесно като хеликоптер, а работата по нея е вървяла още от 1941 година, написа дир.бг.

Според Централно разузнавателно управление на САЩ, " летящата паница " е била направена в същите фабрики, където се е основала и страховитата ракета V2.

Конспиративните теории за основано от нацистите страховито оръжие не престават и през днешния ден. Мненията дали Третият райх в действителност е съумял или не в основаването на супер аероплан през 1945 година не престават да са разнопосочни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР