Той твърди, че е бил в шок дълго време след

...
Той твърди, че е бил в шок дълго време след
Коментари Харесай

Лъсват Скандални Връзки! Нов Жесток Удар За Лютви Местан!

Той твърди, че е бил в потрес дълго време след злополуката, само че желаеме и информация дали по неговия телефон са водени диалози през това време, за което твърди, че бил в потрес ", добави той.

Адвокатът съобщи още, че единствено експертизата може да покаже дали пасажерите в колата на неговия клиент са имали колани, дали починалото бебе е било обезопасено с детско столче и така нататък

" Всики изказвания в това отношение би трябвало да се оставят за правосъдната зала, тъй като клиентът ми е бил в потрес и не си спомня всичко, по тази причина единствено експертизата може да покаже по какъв начин тъкмо стоят нещата ", сподели Димитров, който по този начин и не отговори на подозренията, че бебето не е било обезопасено.

Той увери, че колата на фамилията се е движела с 90 км в час.

Самият водач - бащата на умрялото детенце, сподели преди дни, че е карал с сред 90 и 110 км в час.

Според Местан той се е движел с доста висока скорост и е навлязъл в насрещната лента, удрайки неговата кола, а не противоположното.

До няколко дни би трябвало да му бъде прецизирано обвиняването против него, тъй като има и други потърпевши при злополуката, с изключение на детето, съобщи още Николай Димитров.

" Излизайки от път без преимущество, спрял или не на знака " стоп ", той не се е уверил, че по пътя с преимущество идва кола. Той не е извършил своето обвързване и не е спрял на знака стоп. Дори и да е спрял той не е следвало да продължи маневрата, защото негово обвързване е едвам когато се убеди, че няма други участници в придвижването, тогава той да излезе. Сблъсъкът е настъпил на пътя с преимущество ", акцентира юристът.

" Пътниците са видели доста добре колата на Местан, очаквали са че той ще спре. Хората са доста изплашени, имаме терзания, че може да повлияе на процеса ", добави той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР