Той страдаше за нея, обичаше я от душа, искаше я

...
Той страдаше за нея, обичаше я от душа, искаше я
Коментари Харесай

Женкарят си е женкар: "Страдащият" по Тарашманова Виктор Стоянов "опъва" миска с дете!

Той страдаше за нея, обичаше я от душа, искаше я вечно в живота си... Дрън-дрън-ярина! Това можем да кажем за Виктор Стоянов и излиянията му към към този момент някогашната му другарка Мария Тарашманова, която преди към месец дефинитивно скъса с него. Защо ли?! Ами, тъй като разбра, че е коцкар, който не може да седи кротичък и с вдигнати панталони.

След като пътешественичката Тарашманова се раздели с първия " мачо " от формата " Ергенът ", той се правеше на печален и изгубил смисъл в живота, до момента в който ето че... бързичко го откри още веднъж.

Тази, която му осмисли дните (или по-скоро нощите) е миска. Тя е Мисис България - Марина Цветанова, която е родител на едно дете. Е, най-малко мъж няма, тъй като се разведе със брачна половинка си.

Двамата с Виктор Стоянов в последно време са засичани съвсем непрекъснато дружно, на разнообразни места и събития из столицата, като очевидно се любуват на компанията си и са искрено близки. Не постоянно двамата са забелязвани на обществени събития с други хора, неведнъж са сами в заведения, където си гукат сладко.

Ами обикновено... Помним още признанията на Викито малко след " Ергенът ", че за него с@ксът бил едно от най-важните неща в живота и не му било гот, в случай че не го прави най-малко по шест пъти на ден. А за тази цел му би трябвало и сътрудник разполагаем, нали по този начин?!

Тагове: Мария Тарашманова Виктор Стоянов миска Марина Цветанова Мисис България Ергенът пътешественичка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР