Той се ядоса, че ПП-ДБ са мълчали 9 месеца, а

...
Той се ядоса, че ПП-ДБ са мълчали 9 месеца, а
Коментари Харесай

Пеевски: Ротацията става безсмислена, ако ПП-ДБ вземат още едно министерство

Той се ядоса, че ПП-ДБ са мълчали 9 месеца, а в този момент се събудили тъкмо преди ротацията

„ Ако ПП-ДБ вземат още едно министерство – взимат всичко. Какъв е смисълът от ротация, това тя става безсмислена “, съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи. Делян Пеевски настоя, че ПП-ДБ би трябвало да си изпълнят сделката,  Николай Денков да си отиде в просветителното министерство, а ГЕРБ да решат кой да отиде във външно.

„ ПП-ДБ се пробват да изопачат нещата. Няма никаква рекламация от ГЕРБ да вземат министерството. Това министерство е на ГЕРБ и те вземат решение какво да се случи “, разяснява депутатът от Движение за права и свободи. Според него те и в този момент имали всичко - цялата власт и министър председател.

Пеевски се ядоса, че ПП-ДБ са мълчали 9 месеца, а в този момент се събудили тъкмо преди ротацията - сетили се да питат за какво Бойко Борисов е отпред на външната комисия в Народно събрание, а Мария Габриел е външен министър.

„ С тази еволюция е обикновено да се премери тежестта на партиите и да се види кой какъв брой министри би трябвало да има. В този аспект господин Борисов направи голяма отстъпка. ГЕРБ нямат никакви искания, а ПП-ДБ желаят да вземат едничкото малко министерство на ГЕРБ “, сподели той.

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи акцентира, че зависи от ПП-ДБ дали България ще отиде на избори 2 в 1.

„ Ако си изпълнят написаното, ще имаме единствено европейски избори. Ако не си го изпълнят, към този момент господин Борисов и ГЕРБ да вземат решение “, добави той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР