Той се включи в обсъжданията на работната група по Регламента

...
Той се включи в обсъжданията на работната група по Регламента
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев оглави делегация на международен форум в Истанбул

Той се включи в разискванията на работната група по Регламента на организацията, като предложи пет ремонти в него

Българска парламентарна делегация взе участие в работна група на ръководителите на делегации и в две съвещания на комитети на Парламентарната асамблея за Черноморско икономическо съдействие (ПАЧИС) в Истанбул.

Делегацията беше показана от нейния началник Петър Кънев, заместник-ръководителя Павел Христов и Рамадан Аталай.

Ръководителят на делегацията на Народното събрание в ПАЧИС Петър Кънев се включи в разискванията на работната група по Регламента на организацията. Той предложи пет ремонти в него, които бяха признати единомислещо от ръководителите на делегациите на страните членки, присъстващи на срещата.

Петър Кънев и Павел Христов участваха в 62-ото съвещание на Комитета по правни и политически въпроси, където беше разисквана тематиката „ 30 години ПАЧИС – разширение на съдействието в Черноморския район “.

На третото съвещание на Комитета по софтуерни въпроси и околна среда с присъединяване на Петър Кънев и Рамадан Аталай беше прегледан и утвърден планът на отчета и рекомендация на тематика „ Национални тактики в региона на изкуствения разсъдък в района на Черноморското икономическо съдействие “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР