Той се включи в колоритно видео от Щутгарт, за да

...
Той се включи в колоритно видео от Щутгарт, за да
Коментари Харесай

Ути Бъчваров остана без багаж в Щутгарт

Той се включи в колоритно видео от Щутгарт, с цел да разгласи, че с сътрудника му са останали без багаж. Какви са аргументите за това, не се знае, само че двамата са в очакване виновните лица да оправят бързо грешката си. В рамките на десетина дни Ути Бъчваров се надява вредите да бъдат поправени и бързо-бързо да успее да се завърне по нашите земи.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Uti Bachvarov (@utibachvarovofficial)

Положението обаче май не е толкоз безнадеждно, тък като кулинарят и Росен Митков намират занимателен метод да преглътнат несполуката с багажа. Във видеото те са поседнали към отрупана софра и са подготвени за наздравица с крушова ракия. Бира и нещо за ястие, което съмнително наподобява на паста, са в комплект с крушовицата и в случай че се доверим на майтапчиите, нещата очевидно са поправими с пиянство и ястие. “Оцеляването ” на пишман пасажерите върви с цялостна пара, като феновете им не пропуснаха да им пожелаят триумф в намирането на дисагите.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Uti Bachvarov (@utibachvarovofficial)

Ути Бъчваров не участва толкоз интензивно в общественото пространство в последните години, само че въпреки всичко очевидно намира метод да поддържа уменията си и да се възползва от тях оптимално добре. Е, и този път готвачът бе засечен в компанията на храната, пък въпреки и неизвестно къде в Германия.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР