Той се върнал седмица по-рано от Германия, където работел. Изкараните

...
Той се върнал седмица по-рано от Германия, където работел. Изкараните
Коментари Харесай

Последна Информация: Готвят Изключително Тежка Присъда За Сали, Който Уби Таксиджия!

Той се върнал седмица по-рано от Германия, където работел. Изкараните в чужбина пари проиграл на ротативки. За да си набави средства, решил да ограби таксиджия. Така се стига до кървавата вакханалия посред пътя.

Сали извадил нож и нанесъл общо шест удара в шията на лидера, който се опитвал да се отбранява. Единият от тях прерязал сънната артерия на жертвата. След това Сали съумял да извлачи тялото в близката гора. От сенника на таксито взел оборота от 20 лв. и мобилния телефон на водача.

По същото време покрай таксито стопира друга кола, карана от непозната жена. Тя си помислила, че е станал пътен случай. Предложила на Сали да го закара в Разград, защото помислила, че той е водачът на таксиметровия автомобил. Така подсъдимият дошъл в Разград, където бил засечен от камера в центъра на града в 21,38 часа.

Отнетите от убития таксиметров водач 20 лв. Сали проиграл в казино, след това отишъл в приятелката си. В нейния дом проверяващите намерили кървавите му чорапи. Шубата, с която бил облечен в нощта на убийството, в която скрил мобилния телефон на жертвата, се опитал да изгори.

Около 17 часа на 28 февруари полицията арестува Сали. Делото ще бъде планувано за разглеждане в Разградския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, Сали може да лежи от 15 до 20 години в пандиза, да получи пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР