Той се прочу още като дете, след като беше избран

...
Той се прочу още като дете, след като беше избран
Коментари Харесай

Актьорът Рупърт Гринт чака първото си дете

Той се прочу още като дете, откакто беше определен да изиграе ролята на най-хубавия другар на Хари Потър в екранизацията по един от най-успешните романи на всички времена. Тази седмица Рупърт Гринт зарадва феновете си с новината, че ще става баща.
Девон Мъри: На 11 нямах визия какво е Хари Потър „ Мислех си, че това е името на режисьора ”, показа артиста Българските корици на книгите за Хари Потър не се харесаха на почитателите Автор на илюстрациите е Любен Зидаров Питър Пан свири Хари Потър  (СНИМКИ+ВИДЕО) В София Питър Бенс предстви за първи път свои композиции
Преди представители на артиста да потвърдят информацията, папараци съумяха да снимат приятелката му Джорджия Грум, която явно е бременна.

Снимка: Getty Images

Двамата са дружно към този момент към 9 години и наскоро се появиха клюки, че са се оженили. Все още няма информация дали хипотетичната загадка женитба в действителност се е случила или не.

Снимка: Getty Images

На уеб страницата LadyZone.bg може на намерите фотоси на бременната Джорджия, както и повече информация за Рупърт Гринт и за останалите звезди от “Хари Потър”:
Рон от “Хари Потър ” ще става татко Актьорът Рупърт Гринт чака първото си дете
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР