Той се представи отлично на Мастърс-а в Мадрид, където записа

...
Той се представи отлично на Мастърс-а в Мадрид, където записа
Коментари Харесай

Григор Димитров запази 20-ото си място в световната ранглиста и тази седмица

Той се показа чудесно на " Мастърс " -а в Мадрид, където записа първите си две победи от 4 години насам в испанската столица и по този метод прибави нови 80 точки към актива си. Те се оказаха незадоволителни за ново нанагорнище в подреждането, само че положителната вест е стопяването на разликата с испанците Роберто Баутиста Агут и Пабло Кареньо Буста, които са пред него в класацията.

В момента Григор се намира в Рим и ще вземе присъединяване за втора поредна седмица на събитие от сериите " Мастърс ", което е отлична опция за напредък в ранкинга, защото през предходната година отпадна още на старта и няма точков актив за отбраняване.

Изкачване с 12 позиции в ранглистата направи втората ни ракета Димитър Кузманов, който изпрати отлична седмица. На Чалънджъра в Прага той надделя втория подложен Нуно Боржеш и някогашния международен номер 45 Максимилиан Мартерер, с цел да доближи полуфиналите, където след близо 3-часова борба напусна конкуренцията. Българинът се завърна в топ 200 и към този момент заема 194-то място. Пловдивчанинът през новата седмица ще взе участие на Чалънджъра в Загреб, който му се явява последна подготовка преди да се включи в квалификациите на Ролан Гарос.

Александър Лазаров не е играл от средата на предишния месец, само че все пак се изкачи с три позиции до №406. Александър Донски, който позволи проваляне на пресявките в Сплит, само че от през днешния ден заема върховото си класиране под формата на 525-ти в ранглистата. В хода на седмицата Адриан Андреев още веднъж бе заставен да се откаже заради контузия, само че за негова наслада не предстои на оттегляне в ранкинга и резервира позицията си на трета ракета на България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР