Той се организира за пръв път и събира дами както

...
Той се организира за пръв път и събира дами както
Коментари Харесай

Помните ли я? Лили Клюкарката грабна титлата “Мисис Пловдив” за 2024 г.

Той се провежда за пръв път и събира дами както от Пловдив, по този начин и от цяла Южна България. Така с купата за 2024 година се снабди Лиляна Ангелова от Града под тепетата. По-любопитните си я спомнят като Лили Клюкарката, която, откогато взе участие в Big Brother, стана по-разпознаваемо лице.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LILYANA ANGELOVA✨ (@lilyanaangelova)

Днес тя се изявява като инфлуенсър и бюти експерт, трансформирал вярното хранене и живот в свое занимание. Има момченце на 6 години и често-често споделя фрагменти от всекидневието си в обществените мрежи.

Първа подгласничка на Лили Клюкарката е Ива Дамянова от Самоков. Тя е фамилна и има едно дете. Изявява се като общински консултант в Община Самоков и редом с това развива верига магазини за хранителни артикули. Включва се интензивно в културния и публичния живот на родния си град.

Втората подгласничка на новата Мисис е Стефи Иванова от Пазарджик. Дамата работи като фризьорка повече от 12 години, а преди година дори отваря третия си салон за хубост. Радва се на две деца.

Трета подгласничка на Мисис Пловдив 2024 година е Стиляна Инджова от Пловдив, която също е фамилна и отглежда момиче и момче. Работи като начална учителка.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LILYANA ANGELOVA✨ (@lilyanaangelova)

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР