Той се казва Кирил Андреев и е от Плевен. Както

...
Той се казва Кирил Андреев и е от Плевен. Както
Коментари Харесай

Само във в."ШОУ": Българин търси жена, която открито да му изневерява

Той се споделя Кирил Андреев и е от Плевен. Както разказва самичък себе си, е „ уникален в цяла България ”! Всъщност той е настоящ образец за една много странна социална наклонност, при която двама души умишлено си изневеряват, като това им доставя наслаждение. Откровенията на Кирил могат да се сторят много шокиращи за мнозина. Но не и за него. Пред националното издание той показа, че откакто се вършат умишлено риалити формати, в който мъже търсят половинките си (пример: „ Милионер търси брачна половинка ”, бел. ред), за какво един човек да не опита да откри верния за себе си човек с откровения, пък било то и такива. „ Търся си жена, която да ми изневерява напълно намерено, без да й пука от мнението на хората. На мен това ми харесва и несъмнено съм единственият в цяла България, който има смелостта намерено да съобщи, че желае други мъже да създадат децата му”, декларира Андреев, а от описа му излиза наяве, че той е напълно сериозен в желанията си.

„ Още през 2015 година качих видео по този въпрос (видеото се намира на този интернет адрес: https://www.youtube.com/watch?v=t0EBzRbtlUg), неотдавна направих и ново. През последните години от ден на ден получават известност полови трендове като Swing (размяна на партньори), и Cuckold култовете, които в България за доста хора са към момента табу и рядко се разискват намерено. Аз обаче съумях да се освободя от тези задръжки и намирам концепцията да виждам по какъв начин различен мъж прави секс с жена ми извънредно възбуждаща. Затова си диря такава жена и желая да опиша за себе си с вярата, че това ще помогне да я намеря, тъй като множеството дами в България са към момента прекомерно консервативни”, споделя Кирил и признава, че харесва и циганки.

Става подобен след невярност на приятелката си

Преди време бях ревностен като всички останали, само че откогато имах другарка, която намерено ми изневеряваше, открих, че в действителност ревността е главно нарцисизъм и боязън да не я загубиш. За сметка на това обаче в едно класическо семейство дамата е изцяло лишена от удоволствията които може да й доставят спомагателните полови сътрудници. И в един миг се запитах кому е нужна тази честност? Разбира се, в случай че дамата желае да бъде вярна, няма нищо неприятно в това, само че не виждам смисъл, в случай че й се прави секс с други мъже, да би трябвало да се лишава поради мен”, размишлява на глас младият мъж. И даже стига до извода, че в това няма нищо неприятно.

„ Стига да си имаме доверие и да обсъждаме всичко напълно намерено, това дори може да заздрави връзката, тъй като дамата няма да има никакъв претекст да ме напусне поради различен, който може да има и до момента в който е с мен. Ето да вземем за пример по какъв начин си представям аз връзките сред мен, жена ми и любовниците й: примерно, когато тя си хареса някой, ще го разиска с мен и ще се разберем кой от двама ни ще приказва с него, с цел да му предложи да й стане сътрудник. След като се срещнем и сприятелим, просто ще си бъдем другари и ще излизаме дружно, а понякога той ще ни идва на посетители, ще прави секс с жена ми, до момента в който аз седнал съм до леглото, виждам по какъв начин той я помпи мощно, а тя ми хвърля мръсни погледи. Може и да вземам участие от време на време, само че всичко ще зависи от нея и това, което й доставя удоволствие”.

Мъжете не си го признават, тъй като е тематика табу

„ Може би някои от читателите ще намерят това за извратено, само че истината е, че сходно преживяване е възбуждащо за огромна част от мъжете, в случай че и да не си го признават, тъй като е тематика табу!”, признава Кирил Андреев. И прибавя, че е човек на крайностите.

„ Наистина съм екстравагантен, по тази причина ще стигна по-далеч.

Бих се радвал, щом се оженя, жена ми да забременее от различен право пред очите ми!

Това дори ми е полова фантазия, която доста желая да се реализира. Ако оставим настрани, че намирам концепцията за в действителност гореща, също го желая и по друга причина, тъй като считам, че е незаслужено дамата да е принудена от обществото да ражда деца единствено от един мъж. Смятам, че ще е етично по отношение на дамите, в случай че имат право на избор. В последна сметка, в случай че един мъж обича същински партньорката си, ще обича и децата й, тъй като са от нея, а не тъй като са от него. Разбира се, с това би трябвало да се внимава и изборът на биологични татковци да е верен, с цел да не вземат един ден да имат искания. Ако всичко се направи, както би трябвало, всичко би било наред, стига единствено всичките ни деца да са от разнообразни мъже, тъй като другояче бих се чувствал подценен.”
Всъщност главната причина Кирил Андреев да изиска желанията му да станат обществено притежание е тъй като му е мъчно да открие дамата, за която да се ожени. Надява се, че търсената от него половинка ще се свърже с него, откакто прочете публикацията.

„ Трудното е, че желая тя да е задоволително смела, с цел да прави това намерено и даже да се снимаме с нея в любителско порно и дано, който желае, ни гледа. Интернет и без друго е залят с сходно наличие и считам, че видеокамерите, които са към този момент във всеки телефон, ще доведат до това сексът пред камера да престане да бъде табу. Това е единствено въпрос на време.

Мнението на биолога Робин Бейкър

Според биолога Робин Бейкър повода сходен вид интимни прекарвания да са по този начин възбуждащи за мъжете е, че по този метод те подсъзнателно се съревновават с различен мъж при оплождане на яйцеклетката. Разбира се, теориите по този въпрос не са една или две.

Имал тежко детство

„ Всъщност имах тежко детство в действителност, само че не е това повода за изборите и решенията в живота ми в този момент. Просто по този начин се стекоха събитията, че девойките, в които си влюбвах, все не споделяха възприятията ми. Може би тъй като не съм бил задоволително съдбоносен, само че с течение на времето привикнах с обстоятелството, че дамите, които одобрявам, вършат секс с други мъже. Например бях влюбен в едно момиче, за което знаех, че ще ми изневерява. Замислих се тогава какво да избера: да се съглася с това или да се откажа от нея?! Беше ми мъчно, само че в последна сметка очевидно тъкмо тези моменти са ми повлияли да се приспособявам към сходна среда на живот. Имах много любовни разочарования.

А и по незнайна за мен причина все по този начин се случваше, че се влюбвах в кифли. Макар че одобрявам доста и циганки. Просто търсех в дамите най-вече хубост и съблазън, заради което и попадах на такива. Но се взех решение дефинитивно да си диря жена, която да ми изневерява, чак когато си открих другарка, която беше продажница. Открих, че в действителност е възбуждащо да знаеш, че сега приятелката ти прави секс с различен мъж. Всъщност открих, че единствената спирачка за това е било възпитанието ми. Замислих се над тази тематика, тъй като се оказва, че всички сме в някаква степен лимитирани от религията.

Изводът е, че е неуместно да слугувам на християнските полезности, до момента в който в църквите има общоизвестни хомосексуалисти, които ги дават дори по малкия екран – тъкмо те ли ще ме учат на морал?! В последна сметка аз имам вяра, че всеки би трябвало да е свободен в персоналния си живот да прави каквото си желае, стига да не пречи на другите. Освен това имам много да си наваксвам в секса, тъй като късно започнах да го върша.”

Анелия ПОПОВА

ОЩЕ РАЗТЪРСВАЩИ ЖИТЕЙСКИ ИСТОРИИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ-БРОЙ НА " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР