Той също така помогна да се привлече вниманието към Battersea

...
Той също така помогна да се привлече вниманието към Battersea
Коментари Харесай

Battersea Dogs and Cats Home наименува ветеринарна болница на Пол О`Грейди

Той също по този начин оказа помощ да се притегли вниманието към Battersea посредством наградения от ITV сериал For The Love Of Dogs, 11 серии от които бяха снимани в оборудването в югозападен Лондон.

Към днешна дата от гибелта на звездата са събрани £480 000, откакто благотворителната организация за животни сътвори „ фонд за респект “ в негова чест.

Отбелязвайки това, което би било на О'Грейди 11-та година като дипломат, благотворителната организация разгласи, че ще изразходва средствата за „ животоспасяващи и трансформиращи медицински процедури “ за кучета и котки, които се нуждаят от профилирани грижи и лекуване.

Изображение: Фонд за респект, основан от Battersea през Името на О'Грейди събра близо £500 000

Пет други благотворителни организации за животни, които значат нещо за звездата, също ще получат по £20 000.

Това включва StreetVet, благотворителна организация, предоставяща ветеринарни грижи за домашни любимци на хора, страдащи от бездомността и RSPCA Ashford Garden Cattery, където О'Грейди беше президент.

„ Пол беше толкоз буен в поддръжката си на избавителните животни и ми дава известна разтуха да знам, че посредством упоритата работа и ангажираността на Battersea и други благотворителни организации. Наследството на Пол ще продължи да живее ", сподели брачният партньор на О'Грейди, Андре Портасио.

Прочетете повече от Sky News:
Мадона споделя, че страданието във войната Израел-Хамас е " сърцераздирателно " < br /> Шотландия се класира за Евро 2024
Мъж, задържан в Хартълпул по съмнение за ликвидиране

„ Знам, че Пол щеше да се радва да знае, че животните в най-неравностойно състояние, които той толкоз обичаше да пази, са получават любовта и поддръжката, която заслужават. "

Приносът на О'Грейди към хуманното отношение към животните беше приет с премия RSPCA animal hero и му присъди специфична премия за самопризнание на Националните телевизионни награди (NTA) за въздействието през 2018 година For The Love Of Dogs оказа помощ да се намерят домове за избавителни животни в цялата страна.

Изображение: О'Грейди на Националните телевизионни награди през 2018 година

Водещият също посмъртно завоюва премията за фактическо развлечение за The Love Of Dogs на 2023 NTAs.

„ Пол постоянно е бил първенец на новобранеца и ние ще продължим неговото завещание, като подсигуряваме, че използваме финансирането, с цел да извървим спомагателни старания за животни, които се нуждаят от скъпоструващи интервенции, медикаменти или рехабилитация “, сподели Питър Лори, основен изпълнителен шеф на Battersea.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР