Той със сигурност не е от нашата планета, той е

...
Той със сигурност не е от нашата планета, той е
Коментари Харесай

Дори и светлината не може да го стигне - новият трейлър на "Соник: Филмът"!

Той сигурно не е от нашата планета, той е стремително бърз и нереално наследник! Той е таралежът Соник и този февруари се завръща освен със свръхестествените си качества, само че и с нова забележителна история в невероятната приключенска продукция Соник: Филмът.

Филмът черпи ентусиазъм от една от най-иконичните поредици компютърни игри на всички времена Sonic the Hedgehog на SEGA и носи истинския почерк на Нийл Х. Мориц – продуцентът на поредицата Бързи и гневни, Знам какво направи предишното лято, Всемогъщият Евън, Трите хикса и други. В новия филмов откъс на Соник: Филмът феновете ще видят скорост от друго измерение. Хиперактивният, невероятен таралеж към този момент е попаднал на планетата Земя и би трябвало да откри най-сигурния и безвреден метод да остане на нея неусетен. Когато си гръмък, дръзновен и неконтролируем обаче, тази задача се оказва много комплицирана.

И се стига чак до цяло едно държавно управление, което желае да те хване! Начело на специфичната интервенция по залавянето на Соник е общоизвестният академик лекар Роботник (Джим Кери), който желае да се добере до свръхестествените благоприятни условия на симпатичното извънземно творение. И екшънът е обезпечен! Много комизъм, динамичност и трогателен сюжет ни чака със Соник: Филмът, който събира цяло съзвездие от международни звезди.

В ролята на лекар Роботник влиза неповторимият Джим Кери, a Джеймс Марсдън се превъплъщава в положителното ченге, което макар, че първоначално е твърдо срещу да се съюзява със свръхбързи таралежи, най-после ще направи всичко допустимо да избави новия си другар. Сред останалите артисти във кино лентата са Нийл Макдоноу, Тика Съмптър, Адам Пали и други Режисьор на Соник: Филмът е Джеф Фаулър, а сюжетът е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Орен Узиел. Историята е на Патрик Кейси и Джош Милър. Продуценти са Нийл Х. Мориц (поредицата „ Бързи и гневни “), Тору Накахара и Такеши Ито. Ще открие ли паметният таралеж избавление на нашата планета или точно тя ще заплаши живота му? Колко мъчно е да си невероятен, а да търсиш напълно простички неща?

Ще разберем дружно със Соник: Филмът, който ще ни побърка от скорост и страсти в кината от 14 февруари в дублирана и субтитрирана версия.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР