Той размаха пак ядрената тояга - все за да впечатли

...
Той размаха пак ядрената тояга - все за да впечатли
Коментари Харесай

Путин изглежда много зле, самоувереността му е изчезнала

Той размаха отново нуклеарната сопа - все с цел да впечатли неуверени политици

Няма я онази самонадеяност отпреди година, тъй като войната не се развива по неговите упования.

Владимир Путин наподобява много зле. Онази самонадеяност в изказванията от 21 и 24 февруари предходната година е изчезнала, няма я.

Руският президент видя, че прогнозите на хората към него не се сбъдват. И се сблъска с една извънредно стимулирана Украйна с управление, решено да се опълчи на тази съветска експанзия. Оказа се, че съветската войска е в действителност втората по мощ, само че в Украйна

Фактите от бойното поле са задоволително красноречиви - Русия бе принудена да се изтегли от региона на Киев, Чернигов и Суми още през март предходната година, а по-късно претърпя тежко проваляне при започване на есента в региона на Балаклея, Лиман и на север към Купянск.

След това бе принудена да се изтегли към десния бряг на Днепър от Херсон. При това състояние Русия загуби съвсем 50% от териториите, които бе съумяла да окупира в първите седмици на войната. Това са военни загуби на Русия. В момента тя реализира скромни тактически резултати, поради което обаче дава необикновен брой жертви.

Броят на жертвите за последните два месеца са приблизително три пъти повече, в сравнение с при започване на войната

Затова няколко пъти, в това число и в този момент, Путин размахва и нуклеарната сопа. И го виждаме както с отхвърли от контракта СТАРТ 2, по този начин и приказките за създаване и изпитване на нуклеарни оръжия.

Русия обаче не е онази мощ, която преди време беше Съюз на съветските социалистически републики, когато имаше освен паритет, а предимство на Съветския съюз като брой носители и бройки бойни глави, които поддържаше. В икономическото и софтуерното положение, в което се намира в резултат на глобите, Русия няма по какъв начин да създава по-нови и модерни оръжия, с които да плаши света.

Размахването на нуклеарната сопа е, с цел да впечатли някои към момента колебаещи се политици от демократичния свят. А за жалост, такива има, в това число и у нас.

Твърдението, че Западът е бил деен, а Русия се отбранявала, си е чиста неистина и пропагандна тези на съветския президент. Знаем, че той беше струпал войски към границата на Украйна от три направления в продължение на 5 месеца. А Съединени американски щати, след това и Англия започнаха да доставят най-необходимите противотанкови и портативни зенитни средства едвам през януари. Не е имало безусловно никаква опасност от страна на Запада и Украйна към Русия./24 часа
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР