Той разкри списъка с топ 25 най-популярни предавания според слушанията

...
Той разкри списъка с топ 25 най-популярни предавания според слушанията
Коментари Харесай

Джо Роугън царува в Spotify въпреки противоречията на подкаста

Той разкри листата с топ 25 най-популярни излъчвания съгласно слушанията на потребителите по време на маркетинговото събитие Spotify Wrapped.

Spotify подписа договорка с Rogan през 2020 година, която съгласно известията е на стойност над 200 милиона $ за три години и половина. Това значи, че Роугън може още веднъж да бъде свободен сътрудник първоначално или средата на 2024 година и че в случай че Spotify желае да го резервира извънреден, ще би трябвало да му предложи голяма заплата, с цел да остане.

Виждането на Роугън да напуща платформата евентуално ще пристигна като облекчение за неговите критици. Spotify получи удари, когато подписа огромната договорка през 2020 година заради възгледите на Rogan срещу имунизациите. Подкастърът употребява солидната си платформа, с цел да прокара тайни теории за имунизациите по време на пандемията и да даде ефирно време на лица, предлагащи съмнителни медицински препоръки. Спорът накара няколко видни музиканти да изтеглят музиката си от Spotify в символ на митинг.

От друга страна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР