Той разкри, че зимата ще е повече от плашещаБританският премиер

...
Той разкри, че зимата ще е повече от плашещаБританският премиер
Коментари Харесай

Борис Джонсън направи стряскаща прогноза

Той разкри, че зимата ще е повече от плашеща
Британският министър председател в оставка Борис Джонсън направи много стряскаща прогноза.

Пред изданието „ The Mail on Sunday “ той означи, че сметките за ток на британците и в този момент са високи, само че през зимата ще станат още по-високи и ще разплачат много хора.



Британският министър председател в оставка признава, че упованията му, са разноските за отопление през зимата да са напряко плашещи за някои семейства.
Борис Джонсън хвърли виновност върху президента на Русия Владимир Путин за влошаващата се икономическа рецесия в страната и предизвести, че идните месеци ще стават все по-трудни.

„ Путин харесва рецесията, която аргументи на Англия. Заради него сметката за ток и отопление се удвоява, и Путин го знае. Харесва му. Той желае от нас да се отдръпнем и да не поддържаме Украйна “, добавя още Джонсън.

Путин има вяра, че „ меките “ европейски политици ще облекчат глобите „ и ще стартират да просят съветски нефт и газ “ с настъпването на зимата, само че отдръпването на поддръжката от Украйна би било „ цялостно безумство “. Това разяснява Джонсън и добавя, че позицията на съветския държавен глава „ отслабва “ с всеки минал месец.

Междувременно все по-ясно става, че и у нас идният зимен сезон няма да е по-лек. Оказва се, че страната ни има минимум ресурси от газ, а в това време към момента не е подхванала никакви ограничения за икономисване.
Източник: blitz.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР