Той разказа, че след повече от 12 г. съвместен живот

...
Той разказа, че след повече от 12 г. съвместен живот
Коментари Харесай

Изроди! Отнемат Дечицата На Български Родители! Ще Ви Настръхне Косата!

Той описа, че след повече от 12 година взаимен живот в Норвегия се разделил с жена си, която е локална. Двамата оформили съглашение двете им деца - Петър и Георгина, да се гледат 50:50.

Преди година, обаче, от фамилията на дамата (което другояче нямало никакво отношение към него, защото е чужденец) се свързали с Чавдар, с цел да го уведомят, че тя е била задържана. Бащата поел грижите за децата, водил ги при норвежките им баба и дядо за коледните дарове.

" Бях сигурен - тя е с доста одобрено име като счетоводител, бяла, образована норвежка, мислех, че най-вече след месец ще я пуснат. Дойдох в България с децата, с цел да си изкарам юбилея. Мислех, че тя ще излезе, само че с всяка последваща мярка за неотклонение се оказваше, че тя не може да излезе ", описа Чавдар.

В този миг при започване на предходната година, той решил да остане с Петър и Георгина у нас. По думите му още при раздялата инспекциите на обществените не завършили с цялостно затваряне на неговия случай - с претекста, че не е основал задоволителна " норвежка атмосфера " на децата. С ареста на майката отнемането на момичето и момчето наподобяват сигурни.

" В Норвегия майката, бащата и обществената система са с идентични права, само че в случай че бащата е чужденец, той е под обществената система ", изясни адв. Йорданка Бекирска. Тя акцентира, че това значи, че в случай че майката е в ареста, децата ще отидат в приемни фамилии.

Това, съгласно бащата, слага в риск развиването на Петър и Георгина. Норвежките управляващи желаят да им бъде предадено момчето с претекста, че то е със забавено развиване. Бащата обаче го е записал в българска детска градина, където Петър към този момент е станал независим.

" Детето за 1 година е достигнало степен на развиване, която е равноправна на децата в България, има проблем само с артикулацията на звуците. В отчета от Норвегия се твърди, че, надали не, е на легло и се храни с тръбичка ", акцентира юрист Бекирска.

" Не е редно, когато българската система е посочила, че може да се грижи за едни деца, те да бъдат върнати там, където родителят е възпрепятстван и с нестабилно бъдеще. Децата ще бъдат разграничени в приемни фамилии, 30% от тези приемни фамилии са по Истанбулската спогодба, ще им бъдат заменени имената, с цел да не се намират елементарно в системата, ще им забранят да приказват български. Аз до 18-годишна възраст няма да ги видя ", показа Чавдар.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР