Той призна, че в момента не го вълнува кой ще

...
Той призна, че в момента не го вълнува кой ще
Коментари Харесай

Мъри: Ще си тръгна, когато спра да усещам подкрепата на феновете

Той призна, че сега не го вълнува кой ще стане първенец.
 
Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде обстойно изявление пред БНР. В него той засегна доста от наболелите тематики, свързани със " сините ", с българския футбол и с националния тим.

" Добре е, че направихме няколко следващи победи, макар че това не би трябвало да е критерият. Да, бяха положителни мачове за тима. Според мен ние имаме още къде да се развиваме, да играем по добре, с цел да стигнем до оптималното равнище, което имат тези играчи и този тим. Така че успехите са най към този момент за убеденост. Резултатът не би трябвало да служи за илюзия, а през тези три седмици пауза, дори и баба Ванга не може да каже по какъв начин ще стартираме. 

Сега играем примерно след 21 дни един мач, имам още 10 дни до идващия мач направете сметка защо става въпрос, никой не се вглежда в проблемите. 

На мача особено с Лудогорец ми хареса ненапълно динамичността. Имахме някакво равнище, само че такива мачове би трябвало да се редуват през неделя или през 3- 4 дни, с цел да може в действителност футболистите да порастват. Ако има повече мачове под високо натоварване, като висока динамичност, играчите ще покачват своите качества. След като играеш 1 мач и по-късно има 20 дни пауза, не можем да натрупваме откъм работа, да натрупаме качество. На този стадий не мога да кажа до какъв брой минути Левски може да играе. 

Въобще за селекция имаме някакви хрумвания, само че доста мъчно се мисли към този момент за селекция, тъй като началото беше по-лесно. Стигнахме до някакво равнище, което мислим, че с тези финансови благоприятни условия можем да го подобрим. Оттук нататък би трябвало да се надгражда. За надграждане би трябвало много по съществено финансиране, тъй че ще се опитаме да създадем селекция с опциите, които имаме. Става все по-трудно. 

Аз персонално считам, че в случай че запазим целия тим, и в случай че се прибавят едно, две попълнения през лятото, този тим може да се бори за първите две места, освен третото. 

На този стадий много точки сме надалеч от евротурнирите. Като игра, като държание на терена считам, че заслужаваме да бъдем в евротурнирите, само че това не е задоволително ", съобщи Стоилов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР