Той прилича повече на Неймар, отколкото Неймар прилича на себе

...
Той прилича повече на Неймар, отколкото Неймар прилича на себе
Коментари Харесай

Истерия по двойник на Неймар в Катар

" Той наподобява повече на Неймар, в сравнение с Неймар наподобява на себе си ".

Така се майтапят консуматори в обществените мрежи с Ейгън Оливър, двойник на бразилската суперзвезда.

" Фалшивият Неймар " стана сензация по трибуните на дуела сред Бразилия и Швейцария в понеделник, като доста от почитателите на " селесао " не скриха вълнението си, до момента в който чакат за фотография сякаш със своя воин.

" Измамата " се укрепи и от обстоятелството, че Неймар не беше на терена против швейцарците поради травма, а доста от почитателите наивно помислиха, че звездата на ПСЖ е избрал да гледа дуела от трибуните на стадион " 974 ".

Снимка на почитатели, които се редят за селфи с двойника на Неймар беше оповестена в туитъра на ESPN, а ползата към нея беше величествен - над 40 000 реакции.

Brazil fans thought they were taking a selfie with Neymar
— ESPN FC (@ESPNFC)

За да е още по-автентична измамата двойникът на Неймар се движи с бодигрард.

Все отново където има смешка, има и обективност - " Ейгън Оливър е прочут в Бразилия точно с това, че наподобява на Неймар, информирайте се малко преди да коментирате ", написа консуматор. И фактически - двойникът има близо 900 000 консуматори в Инстаграм.

View this post on Instagram

Освен на стадиона Оливър беше заобиколен от почитатели и по улиците на Доха, като даже беше комплициран за Неймар от екипа на FOX Soccer, които по-късно осъзнаха грешката си.

Neymar was spotted walking around Doha
— FOX Soccer (@FOXSoccer)

Заради травмата Неймар се чака да пропусне последния дуел на Бразилия в груповата фаза против Камерун в петък, като се чака да е подготвен за игра за елиминационната фаза.

View this post on Instagram
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР