Той предприе всички необходими стъпки, за да може да бъде

...
Той предприе всички необходими стъпки, за да може да бъде
Коментари Харесай

Израелец се надпреварва да се изправи срещу палестински нападатели. След това той беше убит от израелски войник

„ Той предприе всички нужни стъпки, с цел да може да бъде вярно разпознат “, сподели бащата на Касълман, Моше, пред израелското армейско радио в неделя, „ и те продължиха да стрелят по него. ”

Стрелбата на Касълман отразява предходни произшествия, при които израелските сили за сигурност или цивилни са разкрили огън по нападатели, които към този момент не наподобяват опасност, или по обвинени нападатели или невъоръжени цивилни, считани за опасност.

Инцидентът идва в миг, когато напрежението се разпали от войната сред Израел и Хамас, като израелците са на ръба и се приготвят за нови офанзиви. Това съответствува и със устрема на министъра на националната сигурност на Израел Итамар Бен-Гвир да усили броя на цивилните с оръжие.

Палестинците и правозащитните групи от дълго време упрекват израелските сили в потребление на несъразмерна мощ, убивайки нападатели, които към този момент не съставляват опасност, и даже наранявайки почтени хора, неправилно считани за нападатели, и по-късно заобикаляйки отговорност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР