Той предостави писмено изявление, в което се казва: Държавният секретар

...
Той предостави писмено изявление, в което се казва: Държавният секретар
Коментари Харесай

Запитване за COVID: Мат Ханкок искаше да реши „кой трябва да живее и да умре“, ако NHS бъде претоварен от пандемия

Той даде документално изказване, в което се споделя: „ Държавният секретар по опазването на здравето и обществените грижи зае позицията, че в това обстановка, в която той - вместо, да речем, здравната специалност или обществото - би трябвало в последна сметка да реши кой да живее и кой да почине.

" За благополучие, тази ужасна алтернатива в никакъв случай не изкристализира. "

Последно в политиката: Мъск се подиграва на конференцията за изкуствен интелект преди срещата на Сунак, с изключение на при най-извънредни условия, би трябвало да взема решение по какъв начин ще бъдат предоставени грижите.

Спокойното унищожаване на Коронавирус на Даунинг стрийт на Джонсън аргументира „ сексистката “ просвета може да коства животи

" Почувствах, че сме добре обслужени от здравната специалност, като се консултираме с пациентите във допустимо най-голяма степен, при вземането на такива решения. "

The ден преди този момент господин Ханкок беше упрекнат в проявление при започване на пандемията от Хелън Макнамара, която по това време беше държавен чиновник на Даунинг стрийт.

А известията в WhatsApp, оповестени при следствието, демонстрират, че Доминик Къмингс неведнъж се е обаждал за Борис Джонсън да уволни господин Ханкок.

На един стадий господин Къмингс твърди, че господин Ханкок, който в този момент е народен представител, е „ излъгал пътя си през това и е умъртвил хора и десетки и десетки хора са видели това ".

Изображение: Мат Хенкок претърпя тежка седмица при следствието на Коронавирус

Прочетете още:
Бившият асистент на Ханкок назова Къмингс „ умопобъркан "

Лорд Стивънс не беше толкоз сериозен към господин Хенкок, колкото другите.

Той сподели, че „ в по-голямата си част “ може да се има вяра на някогашния министър от кабинета.

„ Имаше инцидентни случаи моменти на напрежение и точки на възпламеняване, които евентуално са неизбежни по време на 15-месечна пандемия, само че бях възпитаван постоянно да виждам най-хубавото в хората “, сподели той.

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

Сър Кристофър Уормалд, който остава непрекъснат секретар в отдела, сподели: „ Имаше доста хора, които споделиха, че държавният секретар е прекомерно оптимистичен по отношение на това, което ще се случи, и прекомерно обещаван върху това, което може да бъде доставено.

„ Това беше казано в действителност много. Мисля, че доста дребен брой хора споделиха, че той в действителност споделя лъжа. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР