Той поясни, че термина светнаха като коледна елха е употребен

...
Той поясни, че термина светнаха като коледна елха е употребен
Коментари Харесай

Бум! Посредникът Призна И Закопа Кметицата! Прокурор Гешев: Марсианци Са Ги Сложили В Колата!

Той разясни, че термина " светнаха като коледна елха " е използван от колежка от Столична дирекция на вътрешните работи, а той просто я цитира. " Смятам, че всички желаеме, парите вместо да отиват в джобовете на някои хора, да отиват за пенсии, за асфалт, за лечебни заведения, за по-добри неща. Нали желаете нещата да се случват като в Румъния, ние действаме по българските закони, които са несъвършенни, само че те се одобряват от Народното събрание, ние действаме по законите. Ако бяхме премистили колата с двете дами, щяхте да ми изнасяте тайни версии. Ние по този начин пазиме правата на кметицата и зам.-кметицата. Банкнотите по закон би трябвало да се опишат по номер, сериен номер, една по една ", съобщи още обвинителят.

" Десислава Иванчева е трябвало да извърши една обикновена процедура по изменение на работния организационен проект. Това е работа на локалната администрация като по закон се прави в период от 2 седмици. Работата не е била осъществена близо 1 година, заради което е имало сигнал пред общински съветници. Въпреки това, ограничения за общината не са взети ", сподели още Гешев.

" Подкупът е пожелан посредством медиатор и е в изключително огромни размери. Това са били „ търговски договаряния “. Този пазарлък е траял 3 месеца ", допълниадминистративният началник на профилирана прокуратура. " СРС е имало, другояче нямаше по какъв начин да се откри нарушаване. Посредникът е признал за парите, както и за това, че те не са подхвърлени ", разкри Гешев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР