Той поясни, че повечето от жалбите не се отнасят до

...
Той поясни, че повечето от жалбите не се отнасят до
Коментари Харесай

Това Е Вече Същинско Безочие! Мобилните Оператори Съвсем Го Удариха През Просото! Народът На Бунт, Вижте Каква Гавра!

Той разясни, че множеството от жалбите не се отнасят до Комисията за контролиране на известията. По думите му максимален условен брой от тях са във връзка с надписани сметки - 650 (15,16%). Божков посочи, че във връзка с роуминга има 400 тъжби, като 50% от тях са неоснователни. Той разяснява, че доста хора бъркат понятието " роуминг ".

" За роуминг става дума, когато сте в чужбина и употребявате услугите на един оператор, а говорите в мрежата с други оператори ", изясни Божков. Относно жалбите той уточни, че Комисията е направила над 300 инспекции, след които са формирани актове за административни нарушавания, издадени са близо 17 наказателни постановления и са наложени 300 хиляди лева санкции на мобилните оператори.

" Не е загадка, че някои оператори започнаха да хитруват. Някои от тях деактивираха услугата за роуминг за да се закупят нови проекти на по-висока цена. защото това не беше подето от другите мобилни оператори този оператор си поправя политиката. Мисля, че имахме коригиращо държание на пазара и на самия регулатор. Повечето от тях се пробваха да прикрият част от тези опити са повишение на техните пакети посредством разнообразни хватки ", сподели още Божков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР