Той посочи, че в началото на разговорите между ПП-ДБ и

...
Той посочи, че в началото на разговорите между ПП-ДБ и
Коментари Харесай

Депутатът Стоян Михалев: Борисов ни превръща в заложници на неговото его, целта му са нови избори

Той уточни, че при започване на диалозите сред ПП-ДБ и ГЕРБ било открито, че сред двете обединения имало много общи тематики, само че на идващият ден от ГЕРБ декларирали, че програмата на ПП-ДБ " не ставала ".

 

Относно опцията за шести поред предварителни избори Михалев предизвести, че това не е добре за политическата ни система и с това като че ли се цели да се делегитимира българския парламент за сметка на една президентска република.

 

По тематиката с атентата против основния прокурор депутатът изрази недоумението си по какъв начин е допустимо шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов да излезе и да излъже обществото, че Иван Гешев е бил със фамилията си по време на гърмежа.

 

" Ние имаме една превзета прокуратура. Как може зам.-главен прокурор и шефът на Националната следствена работа да лъже цялата общност, че вътре е било фамилията на господин Гешев... Това е отвратителна неистина, " съобщи Михалев.

 

Той остана и изумен от обстоятелството, че автомобилът на основния прокурор е по-защитен от този на българския президент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР