Той посочи, че ако тези територии се присъединят към Русия,

...
Той посочи, че ако тези територии се присъединят към Русия,
Коментари Харесай

Ако четирите територии се присъединят към Русия, в тях ще действа руската конституция

Той уточни, че в случай че тези територии се причислят към Русия, то там ще стартира да работи съветската конституция. Той изрази убеденост, че при позитивен резултат от вота президентът и Народното събрание бързо ще изпълнят нужните процедури. Песков сподели още, че в сегашния миг Кремъл не вижда предпоставки за договаряния с Украйна.

 

Нееднократно президентът Путин изясни, че преди няколко месеца украинската страна излезе от преговорния развой. Преди няколко месеца украинската страна съобщи на разнообразни нива, от високо до най-високо, че ще взема решение проблемите си на бойното поле. Добре знаете реакцията на нашия президент.

 

Дмитрий Песков дефинира като " истерична " реакцията на част от обществото в първия ден след оповестяването на военната готовност в Русия. Той призна, че изначало не е имало задоволително информация по въпроса, само че съгласно него казусът към този момент е решен. Песков назова " неистина " изказванията, че следва активизирането на милион и двеста хиляди души.

 

Според министъра на защитата Сергей Шойгу в армията ще бъдат призовани към 300 000 запасняци. Междувременно от военното ведомство прецизираха, че на готовност не подлежат жителите с висше обучение, които работят в IT-сектора и мобилните оператори, чиновниците в банковите и финансовите институции, както и публицистите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР