Той посъветвал примата да запази старите си фенове и да

...
Той посъветвал примата да запази старите си фенове и да
Коментари Харесай

Митко Пайнера Разкри Истината За Скандалите, Които Разкъсват Компанията Му! Камелия И Андреа Изхвърчаха От Пайнер Заради

Той посъветвал примата да резервира старите си почитатели и да не се пробва да се харесва на по-младите.

Според Митко Димитров главната неточност на певицата е била, че се е опитвала да се прави на тийнейджърка. Още първоначално музикалният продуцент я предизвестил, че това ще бъде доста мъчно за нея, защото конкуренцията е в действителност жестока. Но тя отказала да го послуша.

Митко Димитров не скри, че е съжалявал доста за напускането на Деси Слава. Но в този момент е доста благополучен, че двамата още веднъж работят дружно. Той показа, че задачата на музикалната му компания е да основава настоящи реализатори, които да се харесват на аудиторията.

За Камелия и Андреа той е безапелационен, че не може да каже нищо неприятно. Това би означавало да върви срещу себе си, защото в миналото е работил с тях и ги е стартирал.

Музикалният продуцент съобщи, че е привикнал с името и компанията му да си вършат реклама. Но отхвърли да разяснява в елементи детайлности към раздялата си с двете русокоски.

Той добави, че почита всички хубави моменти, които е имал с двете изпълнителки, написа „ 24 часа “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР