Той подчерта, че първоначалната му идея за създаване на неговата

...
Той подчерта, че първоначалната му идея за създаване на неговата
Коментари Харесай

Фараона с чалга римейка на Моя страна, моя България: Не съм псувал и обидил никого, патриот съм


Той акцентира, че първичната му концепция за основаване на неговата версия на песента е била " доброжелателна ", обвързвана с живота на българските емигранти, който не е лек.

" В песента не съм псувал и обидил никой, споделил съм напълно естествени неща - че са ни ниски заплатите и в България оцеляването е мъчно ", акцентира Галовски. Той сподели още, че продължава да прави свои песни, живее в България, с цел да развива кариерата, сподели още изпълнителят. Той добави, че още при първия си диалог с Димитров - наследник му се е извинил.

Снимка: БТА

В правосъдната зала Галовски изясни, че заведеният финансов иск за него е непостижим, тъй като има непогасени заеми и три деца, за които да се грижи.

Като очевидец от страна на ищеца в съвещанието бе призована брачната половинка на Емил Димитров - наследник - Жаклин Кунович.

Случаят стана известен през август предходната година, когато беше публикувана версия на песента, изпълнена от Кристофър Галовски от Кнежа, по-известен като Фараона.

Исковете по делото от страна на ищеца са четири. Първият е за непозволено потребление посредством неразрешено основаване на версия на песента. Вторият е да се прекрати това нарушаване, като съдът да забрани потреблението по всевъзможен метод и осъществяването на песента " Моя страна, моя България " и на непозволената версия " Моя страна, моя Германия ".

Третата рекламация е за сметка на нарушителя да се популяризира правосъдното решение в медиите. Четвъртата рекламация е парична - 5000 лева за обезщетение за неимуществени вреди, нанесени на носителя на авторското право на Емил Димитров - татко, а точно на неговия наследник Емил Димитров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР