Той паднал напред, а приятелят му назад, след като и

...
Той паднал напред, а приятелят му назад, след като и
Коментари Харесай

Първите думи на целунатия от Бог Чанко след загубата на най-близкия му приятел

Той паднал напред, а приятелят му обратно, откакто и двамата се качили върху П-образния паметник в Морската градина

Загиналият при драматичен случай в Морската  градина на Бургас е 31-годишният Йордан Желев. Младият мъж е бил на разходка дружно със своя другар от детинство Чанко Чанев, с който са били връстници. Ето какво е предиздвикало двамата по едно и също време да се повишат върху П-образния соц паметник, формиран от три детайла. „ Нещо ни стана, до момента в който вървяхме по алеята. Видяхме отдалеч  белия монумент и взехме решение, че може да стане забавно селфи. Успяхме и двамата да се покатерим. Преди да се снимаме, основите се разклатиха и политнахме по едно и също време – той обратно, а аз напред. Така една от колоните затисна приятеля ми ”, е разказал още в самото начало на незабавния медицински екип и служителите на реда оживелият по знамение Чанко, който е с доста леки пострадвания. Приятелят му обаче е безусловно премазан. Двамата са били в Морската градина дружно с родителите на Чанко. Според източници на Флагман.бг, хората са били доста кротки и с обикновено държание.  И двамата млади мъже са образовани и нямат никакви противообществени прояви, откри инспекция на Флагман.бг.



Същият монумент постоянно е бил употребен за силови тренировки на запалени спортисти. Често някои от тези монументи стават обекти на вандализъм точно заради тази причина. Ползвали се за така наречен пасивно и интензивно „ висене ” и набирания за трупане на мускули по гърба и корема.

В случая с Йордан и Чанко обаче нещата не стоят по този метод, както са предполагали служителите на реда. Пред Флагман.бг бе припомнено тази нощ, че точно хулигани са унищожили един от знаците на града наоколо на Летния спектакъл – Тризъбецът на Нептун, представляващ монолитна каменна статуя от няколко блока. Той бе сринат преди към 15 години от младежи, прилагащи физическа мощ.

Загиналият Йордан е фамилен и има 3-годишна дъщеричка.

Срутената статуя довечера не се намира покрай алеята,  по която с изключение на пешеходци минават и коли. Тя е много във вътрешността в тревната повърхност и би трябвало целеустремено да стигне до нея. С какво тъкмо е привлякла в тъмното двамата млади мъже, остава неразбираемо, още повече, че затревената повърхност е била кална поради превалелия следобяд дъжд.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР