Той отрече от ГЕРБ да ревнуват премиера Петков за посещението

...
Той отрече от ГЕРБ да ревнуват премиера Петков за посещението
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев: Ако ГЕРБ направи протест, в София ще има 30 000 души

Той отхвърли от ГЕРБ да ревнуват премиера Петков за визитата му в Съединени американски щати, защото Борисов се е срещал с Обама и Тръмп.

Шефът на ДАНС беше в Народното събрание и сподели - газът е съветски, само че е безценен, тъй като има медиатори. Увеличението на цената на газа не е 14%, съпоставя се цената за май с тази от април. Коректно е да се каже каква щеше да е цената, в случай че не ни беше врътнато кранчето - то тя щеше да падне - с 31,7%, в случай че ги нямаше медиаторите. Това съобщи в " Панорама " депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

" Ние вземаме с 30% по-скъп газ поради медиаторите, Полша взема по-евтин газ, тъй като го взема по немския контракт, който е на по-ниска цена ", сподели Добрев.

По думите му, в случай че ГЕРБ направи митинг, в София ще има 30 000 души. Но това държавно управление, колкото и митинги да види, няма да си подаде оставка, тъй като за 3 от 4-те партии е въпрос на оцеляване, тъй като не се знае дали отново ще влязат в Народното събрание ", съобщи Добрев.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР