Той отдавна се е превърнал едва ли не във всенароден

...
Той отдавна се е превърнал едва ли не във всенароден
Коментари Харесай

Феновете в шок: Александър Сано е приет в болница! (подробности за състоянието му)

Той от дълго време се е трансформирал надали не във всеобщ любим и това се дължи не толкоз на " съвършена " визия, въпреки да е чаровник, а на неговата непринуденост и непрестореност. Александър Сано с лекост печели сърцата на почитателите си, които обаче през днешния ден останаха извънредно обезпокоени, а някои даже в потрес.

Причината е обявената вест, че любимецът им е влезнал в болница като мнозина нямаха никаква визия за какво и какво се е случило. Появиха се спекулации от здравни проблеми, та до произшествия, само че не! Бързаме да ви успокоим, че нито едно от двете не е правилно, а Сано действително е в болница, само че по свое предпочитание.

Самият той си пусна и ухилен фотос от клиниката, за утешение на познати и фенове, а след това изясни обстановката. Оказа се, че Александър Сано просто е отишъл да си направи профилактичен обзор на стомаха и на червата - нормално се прави с колоноскопия. Ден по-късно получил и положителната вест, че всичко му е топ и се кротнал.

" Реално си имах някои страхове. Не, че имам недоволства, да не дава Господ, само че след 45 години е добре и мъжете, и дамите да си вършат профилактични прегледи, в случай че щеш най-малко един път на година. Съветвам това всички хора, тъй като за здравето си би трябвало да се грижим най-вече ", споделя Сано.

А след това даде обещание да отиде и да купи бутилка готино вино, с цел да полеят хубавата новина с обичаната му Нели Атанасова.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР