Той отбеляза, че „пакетът с инструменти е широк и изключително

...
Той отбеляза, че „пакетът с инструменти е широк и изключително
Коментари Харесай

Посланикът на Украйна в ООН: Русия премина към план а „Б“ - да предизвика хуманитарна катастрофа в цялата страна

Той означи, че „ пакетът с принадлежности е необятен и извънредно жесток. Той включва умишленото заличаване на жилищни региони и сериозна инфраструктура, ракетни офанзиви в цялата страна, блокада на градове, нарушение на споразуменията за филантропични коридори, гнет против цивилни в окупирани региони, в това число отвличания и убийства. Сега нашествениците са отвлекли към 30 локални водачи, деятели и публицисти. "

„ Мариупол остава кървяща рана в сърцето на Европа. Най-малко 5000 души са починали съгласно локалните управляващи. Близо 150 000 поданици остават под блокада, лишени от всевъзможни съществени условия за живот. Те би трябвало да бъдат евакуирани, само че не на територията на Опитите на Русия да създадат това са освен цинично двуличие, само че и жестоко нарушаване на законите и обичаите на войната, на нормите на интернационалното филантропично право, в частност Женевските конвенции от 1949 година и Допълнителен протокол I към Женевските конвенции. Около 40 000 украинци бяха принудително отведени в Русия и Беларус “, сподели той.

" Спешно са нужни филантропични дейности. В същото време би трябвало да се има поради, че филантропичната злополука в Украйна е детайл от съветската военна тактика. За да бъде ефикасна, всяка самодейност би трябвало да е ориентирана към смяна на цялостния метод на Русия към Украйна, а не при напразни опити за привличане на агресор като сътрудник по филантропичния път “, сподели още Кислица.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР