Той отбеляза, че Москва иска да види бъдеще на мир,

...
Той отбеляза, че Москва иска да види бъдеще на мир,
Коментари Харесай

Владимир Путин от Червения площад: Цивилизацията се намира в преломен момент

Той означи, че Москва желае да види бъдеще на мир, независимост и непоклатимост, а всяка идеология на предимство е отвратителна и неприемлива.

" Но западните елити приказват за своята изключителност, разиграват хората и предизвикат кървави спорове, сеят русофобия и нападателен шовинизъм. Ние се гордеем с участниците в специфичната военна интервенция. С всеки, който се бори на първа линия, който под обстрел избавя ранени. Няма по-важно дело в този момент от вашата бойна работа. От вас през днешния ден зависи сигурността на Русия, от вас зависи бъдещето на нашата страна и народ. Вие с чест изпълнявате вашия воински дълг, като воювате за страната ", акцентира Владимир Путин. 

Руският президент посочи, че Западът предизвика спорове и разтърсвания, унищожава полезности, с цел да продължи да налага своите правила, които в действителност са система на обир и принуждение.

" Тяхната цел, и тук няма нищо ново, е да реализират колапс и заличаване на страната ни, да зачеркнат резултатите от Втората международна война, дефинитивно да разбият системата на световната сигурност и интернационалното право и да задушат всички суверенни центрове на развиване ", сподели президентът.

По думите на Путин, съперниците на Русия са не запомнили кой е победил " чудовищното световно зло във Великата отечествена война ".

" Прекомерните амбиции и арогантността неизбежно предвещават нещастия. Точно затова се случи злополуката, която в този момент претърпява украинският народ. Той стана пленник на държавен прелом и построения на основата му незаконен режим от Запада, стана разменна монета в реализацията на западните жестоки и користни проекти ", добави съветският държавен глава.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР