Той още вярва, че ГЕРБ е първа политическа сила макар

...
Той още вярва, че ГЕРБ е първа политическа сила макар
Коментари Харесай

Борисов още вярва, че ГЕРБ печели изборите

Той още има вяра, че ГЕРБ е първа политическа мощ въпреки към този момент всички данни да сочат безапелационна победа за Политическа партия.

Ниската изборна интензивност сподели тоталното несправяне с провеждането на изборите от този кабинет. Нямаше место, където да не дефектират машини, да няма проблеми. Такъв беше първият коментар на водача на ГЕРБ Бойко Борисов след exit poll данните.

Той уточни и с какво ще се запомнят тези избори: „ В международната история ще влезе по какъв начин стара жена я гони полицията и тя яде бюлетината. Дотам докараха българския народ тези ”, добави още Борисов.

„ Ако забелязвате, сюжетът от предходните избори се повтори, всички социологически организации даваха преднина на ГЕРБ, в последния миг стартира тази преднина да се стопява. Преди за Има Такъв Народ, в този момент за „ Продължаваме Промяната ”, сподели още той.

„ Това, което имаме, ни отрежда, че сме първа политическа мощ. Възторгът, в който изпадат сътрудници от класирането си - моят прочит е различен. Народът съумя да изгони мутрите от Народното събрание, вместо да идат - те си потеглиха ”, добави Борисов, написа nova.bg.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР