Той обяви стратегически план за реформиране на правоохранителната система на

...
Той обяви стратегически план за реформиране на правоохранителната система на
Коментари Харесай

Зеленски започва реформиране на наказателната и правоприлагащата система на Украйна

Той разгласи стратегически проект за реформиране на правоохранителната система на страната. Той включва фундаментални промени на всички правоохранителни органи до 2027-а година:

 

" Казано на понятен език, ние би трябвало да осигурим система за гарантиране на законността и реда, която да кореспондира с задачите ни за бързо присъединение към Европейски Съюз. Доверието вътре в страната и доверието към страната се гради върху доверие в тези, които работят от името на страната. Прокуратурата и органите на правоприлагането са основни в тази задача ", сподели Зеленски.

 

Вчера украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че страната му има потребност от повече време, с цел да предприеме контраатака в окупираните от Русия територии, защото армията чака доставката на обещаната военна помощ.

 

Снощи съветските войски са траяли нападенията си в и към град Бахмут с поддръжката на изтребители, заяви украинското командване.

 

За нови съветски офанзиви се оповестява и в Маринка.

 

Общо към 30 офанзиви на съветски военни са били регистрирани в източния сектор на фронта край Бахмут, Маринка, Авдеевка и Лиман, се споделя в отчета на генералния щаб.

 

През изтеклото денонощие съветските сили са нанесли шест ракетни удара по Славянск, Констатиновка и Запорожие.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР