Той обяви, че неговите сили са в готовност да атакуват

...
Той обяви, че неговите сили са в готовност да атакуват
Коментари Харесай

Хусите публикуваха ново видео от отвлечения кораб Галакси Лийдър

Той разгласи, че неговите сили са в подготвеност да нападат всеки израелски транспортен съд, който минава през Бабелмандебския пролив в южната част на Червено море.

Генерал Мухамад Абдулнаби се е качил на борда на " Галакси Лийдър " дружно с други военни и се е срещнал с екипажа, демонстрират оповестените фрагменти, оповестява.

Чуват се възгласи " Победа за исляма ". В неделя хусите обявиха, че са завладели товарния транспортен съд " Галакси Лийдър ", благосъстоятелност на израелски предприемач, като ответна мярка на израелските дейности в Ивицата Газа.

Морският съд сега се намира край пристанище Ходейда, на 430 морски благи от последната докладвана точка преди отвличането, демонстрират разбори на сателитни фотоси в американски медии.

Според анализите корабът е дошъл край Ходейда в понеделник.

/ / Ansar Allah () released a new video from the hijacked " Galaxy Leader " ship and the crew.

The members of the group can be seen with a noteable -made Zastava M05E1 assault rifle in the recent video along with various pistols.
— War Noir (@war_noir)

" Заявяваме на Ционистката общественост, че Бабелмандебският пролив е алена линия и не можем да останем бездейни. Всеки граждански или боен транспортен съд за нас е законна цел. Предупреждаваме съдружниците на ционисткия зложелател и тези, които му разрешават да премине през протока, че също са законна цел. Оставаме в цялостна подготвеност и организираме бойни задачи, до момента в който ционистите не прекратят нападенията над Газа ", разгласи военачалник Мухамад Абдулнаби от Военноморски сили на йеменските бунтовници.

Плавателният съд е с 25-членен екипаж от Украйна, България, Мексико и Филипините. Българите на борда са двама - капитанът и първият помощник-капитан.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР