Той обясни, че това са служители, изтеглени от българо-турската граница,

...
Той обясни, че това са служители, изтеглени от българо-турската граница,
Коментари Харесай

МВР праща жандармеристи по малките населени места - по границата с Турция било спокойно

Той изясни, че това са чиновници, изтеглени от българо-турската граница, поради спокойната конюнктура там през последните четири месеца. Стоянов добави, че в края на месеца ще стане очевидно тяхното наличие.

Министърът означи също, че щатът на гранична полиция напълно скоро ще бъде напълнен съвсем на 100 %. Калин Стоянов заяви, че е допустимо до пролетта да завърши публичната поръчка за коли за потребностите на Министерство на вътрешните работи.

По-рано пред медиите преди чуването в отрасловата парламентарната комисия Стоянов съобщи, че в случай че министър председателят и вицепремиерът, в съгласие с водачите на политическите партии, които поддържат държавното управление, преценяват, че следва той да остане като министър и след ротацията, той е готов да довърши започнатото.

Министър Стоянов дефинира образованието на чиновниците на Министерство на вътрешните работи за това по какъв начин да работят при избрани обстановки като един от главните цели на ведомството.

Той добави, че служителите на реда изпадат в обстановки, от които е очевидно, че образованието би трябвало да се завиши и разяснява, че то би трябвало да бъде редовно и от време на време, показва Българска телеграфна агенция.

На въпрос кои са другите цели на Министерство на вътрешните работи за 2024 година Калин Стоянов сподели, че те са доста и са заложени в управническата програмата. Той добави, че министерството има доста проблеми за решение и се работи по тях.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР