Той обсъди с тях основните теми, които са проблем в

...
Той обсъди с тях основните теми, които са проблем в
Коментари Харесай

Пеевски от Търговище: Очаквам пълна мобилизация на изборите, залогът е доверието на избирателите

Той разиска с тях главните тематики, които са проблем в района, свързани със основаването на по-добри условия на живот, привличане на вложители и възстановяване на бизнес средата и инфраструктурата, тъй че младежите да останат да живеят и се осъществят в родните си места. Пеевски се ангажира с цялостната поддръжка на национално равнище за реализацията на тези политики.

В срещата участваха претендент кметът на Антоново - Хайредин Мехмедов, на община Омуртаг - Алкан Хабил, Опака - Гюнер Ашимов, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Търговище - Хамди Илиязов, претенденти за общински съветници и кметове на кметства.

Снимка: Движение за права и свободи

В Търговище бяха още зам.- ръководителят на Народно събрание Филиз Хюсменова, зам.- ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид, народните представители Джейхан Ибрямов, Ализан Яхова, Ертен Анисова, Имрен Мехмедова - член на ЦОБ. регионалният ръководител на Движение за права и свободи Добрич - Ердинч Хаджиев, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Шумен - Айсел Руфад, кандидат-кметът на община Белица - Радослав Ревански и община Русе - Айдоан Джелил.

Снимка: Движение за права и свободи

По-рано Делян Пеевски посети храма " Св. Йоан Рилски " и районното мюфтийство на Търговище, където се срещна с районния мюфтия Ариф Мехмедов.

 

 

 

 

 

 

 

Източник: dir.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР