Той обаче хич не потъна в меланхолия и тъга, ами

...
Той обаче хич не потъна в меланхолия и тъга, ами
Коментари Харесай

Ангел поля изгонването от Фермата с плеймейтки и силиконки

Той обаче никак не потъна в потиснатост и горест, ами спретна невъобразим ваучър във фермата в село Железница със свои съотборници, измежду които бяха и най-красивите риалити героини като Антония Сандова и плеймейтката Женета Осипова.

Реклама
Много танци, жива музика и възхищението на мацките оправиха настроението на Ангел, който стана първия, изпъден от играта, видя Hotnews.bg. Тенев от село Караджалово, прочут от шестия сезон на предаването, падна на Арената с 0 на 10, без да завоюва нито една борба. Отстрани го друга легенда - хлебарят Серафим Василев от Лом, който се прочу във второто издание на шоуто. Сблъсъкът беше следен от останалите участници и от специфичния посетител - футболистът Христо Стоичков.
Реклама
Камата даде алегоричен старт на битката сред титаните от тим „ Стари герои “ като подвигна секира и разцепи дънер, и окуражи противниците да не жалят сили. Ангел, който се оказа огромен обожател на Стоичков, се закани да мине границите на опциите си, с цел да не разочарова своя кумир.

„ Играх с чест и достолепие, и използвах втория си късмет във „ Фермата “. Предаването ми даде страсти и прекарвания, които не се купуват с пари и в никакъв случай няма да не помни. А срещата със Стоичков извърши душата и сърцето ми “, съобщи Ангел. С отпадането му броят на участниците в тим „ Стари герои “ и тим „ Нови очаквания “ се изравни - във всеки отбор към този момент има по шестима мъже и по шест дами.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР