Той не се признава за виновен, но прокуратурата представи солидни

...
Той не се признава за виновен, но прокуратурата представи солидни
Коментари Харесай

Димитър Бахчеванов остава зад решетките заради палежа на бръснарницата в ж.к.“Зорница“

Той не се признава за отговорен, само че прокуратурата показа солидни доказателства пред правосъдния състав на районен съд Бургас

24-годишният Димитър Бахчеванов, който бе задържан за поръчителството на палежа на бръснарницата в ж.к. “Зорница “ (), ще остане в ареста. Това реши Районният съд в Бургас, който заседава по мярката за неотклоние. Обжалването ще е пред БОС след седмица.

Бахчеванов е наел двама солидни бургаски юристи да го съставляват ие построяват защитната му теза. Младият бургазлия не се признава за отговорен, само че отхвърля да даде спомагателни пояснения. Изчаква да приключат всички разпити и експертизи по досъдебното произвеждане.

Той е притеглен като обвинен по чл.310 от Наказателен кодекс, по което го грози от 1 до 8 години затвор. Обвинението обаче ще бъде преквалифицирано в по-тежко, в случай че една от експертизите потвърди, че пожарът в бръснарницата в комплекс “Перла ” е можел да се трансферира и в прилежащи пространства.

Димитър Бахчеванов е остарял познайник на органите на реда. Както Флагман.бг писа той се е познвавал със притежателя на фризьорския салон и имал остаряла омраза с него.

По време на съвещанието по мярката за неотклонение прокуратурата приложи съществени доказателства против Бахчеванов, които съдът одобри. Срещу него има показания и от очевидци, които го уличават в закононарушението, както и телефонни разпечатки.

Преди няколко години името му бе забъркано и в делото против бандата на Илко Паскалев, когато стана ясно, че той е един от очевидците.
 Ако погледнете профила на Димитър ще забележете, че той обича да живее като гангстер 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР