Той не отхвърли възможността да приеме и друг мандат, ако

...
Той не отхвърли възможността да приеме и друг мандат, ако
Коментари Харесай

Проф. Габровски е готов с кандидатите за министри – всички с добро име и висок професионализъм


Той не отхвърли опцията да одобри и различен мандат, в случай че първият не успее

Проф. Николай Габровски е подготвен с претендентите за министри и идната седмица ще внесе предложение за държавно управление с първия изследователски мандат на ГЕРБ за гласоподаване в пленарната зала. 

Това сподели в предаването “Панорама ” известният неврохирург, който е номинацията на първата политическита мощ за министър-председател. Габровски изясни, че препоръчаните от него министри са с положително име и висок професионализъм и не са съветвани с водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Въпреки че Габровски изрази мнение ще има по-голяма възможност да се осъществя първият мандат в сравнение с идващите, той не отхвърли опцията да се съгласи да бъде препоръчан за кандидат-премиер за третия мандат от друга политическа мощ, само че при изискване, че се съблюдават същите правила - цялостна независимост за избор на екип, далечен от партийни централи и партийни оцветки.

По думите му политическата обстановка у нас припомня на махленски пердах с размяната на остри реплики и „ удари под кръста ”. Никой не мисли за друго с изключение на победа, счита Габровски. Той съобщи, че е време ескалиращата борба да бъде прекратена.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР