„Той не го казва, но ми се струва, че президентът

...
„Той не го казва, но ми се струва, че президентът
Коментари Харесай

ДАЛИ? Румен Радев иска служебен кабинет

„ Той не го споделя, само че ми се коства, че президентът Румен Радев желае длъжностен кабинет”. Това сподели депутатът от „ Демократична България” Мартин Димитров в студиото на „ Здравей, България”.



Според него е допустимо този длъжностен кабинет да възобнови доставките на газ от Русия, заплащането на „ Газпром” в рубли и подписването на нов дълготраен контракт. Димитров счита, че държавният гласа се тормози, че даже да се стигне до сформиране на служебно държавно управление, има заплаха наесен още веднъж да не може да бъде формиран постоянен кабинет.

Народният представител разяснява и идното гласоподаване на вота на съмнение. Според него ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане” бързат, тъй като не желаят да се случат значими неща в страната. Той даде образец със промяната на състава на Комисията за защита на конкуренцията. Като друга причина Димитров уточни това, че опозицията не желае да се стигне до сключване на различен дълготраен контракт за доставка на природен газ.

„ Цените на горивата могат да бъдат доста по-ниски”, съобщи Димитров като изясни, че високата цена сега се дължи на картел в сектора. Анализът на властта сочел, че това се дължи на проблем с конкуренцията.

Според депутата от Демократична България би трябвало да се употребява първият мандат на най-голямата политическа мощ „ Продължаваме Промяната” за сформиране на кабинет. " Той би трябвало да е програмен, с доста ясни задължения за съответни законопроекти и инициативи”, безапелационен е той.
ТЕМА преди 10 часа 7509 преди 11 часа 10908 преди 11 часа 4130
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР