Той не е този, за когото го мислите. На 3

...
Той не е този, за когото го мислите. На 3
Коментари Харесай

Специален поглед към следващата глава от киновселена на Марвел – „Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“

Той не е този, за който го мислите. На 3 септември Шан-Чи и легендата за десетте пръстена ще показа за първи път на огромен екран супергероя Шан-Чи. Надникваме зад кулисите на тази нова глава от киновселената на Марвел в особено видео, в което една от главните креативен сили зад филмите на студиото – продуцентът Кевин Файги, разкрива забавни детайлности за Шан-Чи, за връзката му с Железния човек и за какво историята на този воин би трябвало да бъде разказана, а персонално от артиста Симу Лиу ще научим за пристрастеността му към Шан-Чи и любопитния метод, по който получава ролята.

В добавка, нов извънреден ефирен спот на кино лентата ни води още по-дълбоко в завладяващия магичен свят на Шан- Чи и легендата за десетте пръстена, загатвайки за амбициозните мащаби и идейното благосъстояние на продукцията.

ТВ Спот „ Нужда “:

Видео зад кадър „ Съдба “:

Ежедневието на младия Шан-Чи минава в тежки тренировки, целящи да го трансфорат в умел наемен палач, под прецизната настойчивост на татко му – могъщата сенчеста фигура Уену, който е лидер на организацията Десетте пръстена, обвързвана с превръщането на Тони Старк в Железния човек.

Когато Шан-Чи научава за незаконната активност на татко си, той бяга в Америка, където се пробва да построи релативно естествен живот. Години по-късно обаче предишното му го застига и той още веднъж се оказва замесен в злокобния свят на Уену. В ролята на Уену влиза именитият хонконгски артист Тони Люн (В въодушевление за обич, Пъклени каузи, Герой), който придава на героя спомагателна дълбочина и темперамент, като го трансформира в антагонист, кадърен на емпатия и обич. По този метод комплицираните взаимоотношения сред него и Шан-Чи се трансформират в прочувствен и трагичен гръбнак на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена, който, сходно на комиксите, преглежда тематиките за разрушеното семейство и по какъв начин изпълнената с принуждение фамилна среда се отразява на едно дете.

Режисьор на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена е Дестин Даниел Кретън (Short Term 12, Just Mercy), който е и създател на сюжета дружно с Дейвид Калахан и Андрю Ленам. Продуценти са Кевин Файги и Джонатан Шуорц. В функциите с изключение на Симу Лу и Тони Люн, влизат Акуафина, Мишел Йео, Фала Чен, Менен Жан, Флориан Мунтеану и Рони Чен. Влизаме в борба с Шан-Чи и легендата за десетте пръстена на 3 септември, единствено в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Отваряме вратата към идната глава от киновселената на Марвел с Шан-Чи и легендата за десетте пръстена от 3 септември, единствено в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР