Той не е част от отбора на Бахама за Игрите

...
Той не е част от отбора на Бахама за Игрите
Коментари Харесай

Стивън Гардинър с впечатляващ рекорд на 200 метра

Той не е част от тима на Бахама за Игрите на Британската общественост в Голд Коуст, само че Стивън Гардинър реализира впечатляващ резултат на 200 метра. На университетско съревнование в Маями той заличи върха на участника в Австралия Майкъл Матьо от 20.16 секунди, подложен на 6 май 2012 година Гардинър стана първият бахамец с резултат под 20 секунди на 200 м, откакто реализира впечатляващите 19.75 сек. Сега той държи върховете на страната си и на 200 м, и на 400 м.

“Чувствам се доста развълнуван”, сподели Гардинър, който трябваше да пропусне пътуването до Австралия, защото остана в Съединени американски щати, с цел да получи своята зелена карта. “Това е нов народен връх и в този момент владея тези на 200 и 400 м. Просто желая да благодаря на Господ и на моя треньор, че ме резервираха здрав. Исках да подобря този народен връх и в този момент го имам.

За първи път мисля, че направих съвършеното съревнование, както ми сподели моят треньор Гари Еванс. Направих всичко, което той ми сподели и в този момент сме с 19.75 сек.”

Рекордното достижение на Гардинър на 400 м е 43.89 сек от 6 август 2017 година от сериите на Световното състезание в Лондон, където във финала завоюва сребърен орден.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР