Той може да покаже най-доброто, на което е способен. Това

...
Той може да покаже най-доброто, на което е способен. Това
Коментари Харесай

Близнашки: Третият мандат на Борисов е лебедовата му песен

Той може да покаже най-хубавото, на което е кадърен. Това е заради липса на мощна съпротива. Съдбата му е щастлива. Дано това да е капитал за България. Това сподели в студиото на телевизия "България он ер " някогашният длъжностен министър председател проф. Георги Близнашки.

Борисов ръководи в сложна коалиция, само че ловко употребява сътрудниците си, с цел да разтовари политическата тежест от себе си, изключително на фона на драмата в "Обединени патриоти ", която е явна, означи Близнашки.

Професорът счита, че и въпросът с ЧЕЗ има капацитета да разклати стабилността на ръководещите.

Все по-често публичният поглед се обръща и към личността на президента. По думите на проф. Близнашки неговата роля не е да разплита злободневните проблеми в страната, а да гледа към дълготрайните ползи на страната.

"Патриарх Кирил е крупна фигура в съветския политически живот. Той е визионер. Играе извънредно значима роля. С идването си ни показа новото схващане на Русия за събитията към Освобождението. Не бяхме готови до дъно за срещата с съветския патриарх ", акцентира за край някогашният длъжностен министър председател.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР