“Той може да ни нарича “партиите на войната, но това

...
“Той може да ни нарича “партиите на войната, но това
Коментари Харесай

Христо Иванов, ДБ: Президентът не е партията на мира, а партията на Кремъл

“Той може да ни назовава “партиите на войната ”, само че това не го прави партията на мира, прави го партията на Господаря на Кремъл ”, по този начин отговори съпредседателят на Демократична България Христо Иванов на рецензиите на президента Румен Радев. Президентът през днешния ден упрекна партиите, дали своят вот за даване на оръжие на Украйна, че вършат страната ни част от ескалацията на спора.

Иванов не одобри и тезата, че държавно управление не е излъчено от Народното събрание от боязън. “Президентът връчи третия мандат на Нинова с предупреден резултат за четвърти път. Той го връчи в действителност на себе си ”, съобщи съпредседателят на Демократична България в " Лице в лице " по bTV. Христо Иванов отвърна на обвиняванията на Радев, като го упрекна, че води проруска агитация и непрекъсната предизборна акция.

Той изясни също, че военната помощ за Украйна дава действителна опция българската войска да обнови остарялото си въоръжение със средства от Съединени американски щати. Служебното държавно управление не прави нищо по тази опция, добави Христо Иванов. Отделно от това той напомни, че страната ни като част от Организация на обединените нации е задължена да помогне на страна, която е обект на експанзия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР