Той може да е само на 9, но знае много

...
Той може да е само на 9, но знае много
Коментари Харесай

Принц Джордж към съучениците си: По-добре внимавайте, защото баща ми ще бъде крал

Той може да е единствено на 9, само че знае доста добре кой е и по какъв начин да отговори, в случай че някой се пробва да го нервира!

Най-големият наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън се е изразил много смело и дяволито по време на сдърпване със свои съученици, твърди кралски специалист.

Принц Джордж е споделил на съучениците си " да внимават, тъй като татко му ще бъде крал един ден ".

 принц джордж Getty

В новата си книга кралският специалист Кати Никол разкрива, че принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи доста добре схващат монархията и от напълно дребни се възпитават в възприятие за дълг към нея.

9-годишният Джордж към този момент знае, че някой ден ще бъде крал, само че родителите му не желаят да го натоварват с прекалено много отговорности още от в този момент.
 Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената
От книгата излиза наяве, че Кейт и Уилям са обяснили на Джордж за статута му в обществото, когато навършил 7 години, само че и двама държали децата им да имат колкото се може по-нормално детство. 

Бъдещият крал - принц Джордж, и сестра му Шарлот демонстрираха безупречно държание по време на траурната гала за кралица Елизабет II. Двамата бяха най-младите членове на кралското семейство, които последваха ковчега на монарха. 
 Общите моменти на принц Джордж и принцеса Шарлот по време на погребението на кралица Елизабет  Общите моменти на принц Джордж и принцеса Шарлот по време на погребението на кралица Елизабет  Общите моменти на принц Джордж и принцеса Шарлот по време на погребението на кралица Елизабет  Общите моменти на принц Джордж и принцеса Шарлот по време на погребението на кралица Елизабет
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР