Той може да е малко по-евтин от Phantom, но в

...
Той може да е малко по-евтин от Phantom, но в
Коментари Харесай

Вижте 2024 Rolls-Royce Ghost

Той може да е малко по-евтин от Phantom, само че в Rolls-Royce Ghost 2024 няма нищо на ниска цена. Тази първокласна лимузина излъчва искра и изисканост.

 Двигателят V-12 обезпечава безпроблемно ускоряване, само че макар че е кадърен да доближи 100 км/ч за бързи 4,6 секунди и предлага изненадващо равнище на атлетичност за размерите си, Ghost се употребява по-добре за нежно транспортиране на своите пасажери с власт до и от срещи на борда на шефовете и извънредни обществени събития. Камера сканира пътя пред автомобила, с цел да приготви окачването за дупки и неравности, с цел да поддържа оптимално кадифено возене.

 Това дава опция на пасажерите да отпиват шампанско и да похапват хайвер, без да разлеят нищо върху маслено меката кожа на Ghost или постелките от агнешка вълна с висок косъм. Готови ли сте да изживеете фантазията си за метода на живот на богатите и известните? С дребна инвестиция от към 400 000 $ Ghost може да се настани на вашата алея, само че не забравяйте - водачът се продава настрана.

 Какво е новото за 2024 година?

Rolls-Royce се концентрира върху първия си електромобил - Spectre, тъй че Ghost се придвижва в 2024 година без обилни промени в дизайна, листата с характерности или задвижването.

 width=

Двигател, трансмисия и осъществяване

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР