Той коментира в „Тази сутрин“ по БТВ, че този проект

...
Той коментира в „Тази сутрин“ по БТВ, че този проект
Коментари Харесай

Анализатори: Евентуалният проект на Петков и Василев е добре позициониран

Той разяснява в „ Тази заран “ по БТВ, че този план има всички нужни фактори за мощно начало – харизматично водачество, инфраструктура, сериозна медийна поддръжка, поддръжка от страна на Съединените щати и най към този момент пари.

„ Те овладяха всички финансови принадлежности. Освен това хората, които се занимават с рисково вложение, са специалисти по обезчестяване “, счита Александров.

„ Българска социалистическа партия видяха, че има наклонност за нов политически индивид и са обезпокоени, че известността ще отиде на друго място. Използват държавния бюджет, с цел да основат най-малко положителни усещания “, счита политологът Любомир Стефанов.

„ Определено се залагат бомби с държавния бюджет. До Нова година може да има пари, само че по-късно? “, попита Стефанов.

„ Статуквото стартира да се трансформира в синоним на нормалност, а смяната – в синоним на неустановеност. Разочарованието е реалност, само че връщането към познатото още не е, тъй като има вяра, че може да се случи добра смяна “, счита Александров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР